Shoppingzzz

06:30 Nannick 0 Comments


Yay, afgelopen donderdag was het weer eens tijd om te gaan shoppen. Nou eigenlijk was het daar geen tijd voor, want de laatste tijd geef ik weer veel te veel geld uit. Ik leer het ook nooit. Dit keer ging ik met m'n nichtje en ben ik zoals gewoonlijk weer goed geslaagd. Met, as always, bijna allemaal zwarte kledingstukken, waaronder ook het jasje op de bovenste foto. Ik ben er verliefd op, het liefst doe ik het jasje nooit meer uit! Benieuwd naar wat ik nog meer gekocht heb?

Ik weet niet wat het is de laatste tijd, ik koop veel liever zwart, of donker kleurige kledingstukken. Het is een stuk makkelijker te combineren en het is nog is stijlvol ook. Tenminste, ik vind zwart altijd super gaaf staan. 
En wauw, alles uit deze shoplog komt van de H&M. Wat heb ik toch weer een variatie jongens, not.


- Blouse - €10
Dit blouse vond ik in eerste instantie heel erg tegenvallen. Het heeft een beetje een lomp effect, maar toen ik hem aan had stond het toch wel heel gaaf. Vooral in combinatie met de zwarte tregging.

- Tregging - €15
Ik wilde nog een zwarte broek erbij, nu inmiddels mijn derde. Van zwarte broeken kun je nooit genoeg hebben, toch? Deze combinatie laat ik jullie nog wel zien in een outfit of the day.


Hemd - €4
- Een simpel hemd voor maar €4, dat moest ik wel meenemen. En wederom op een zwart broekje is dit kei leuk (wat ik op dit moment aan heb).

- Singlet - €9.95
Dit shirt ben ik echt al heel vaak tegenaan gelopen. Steeds twijfelde ik of ik het moest kopen of niet, uiteindelijk toen ik er voor de tienduizendste keer langs liep wel. En ik ben er blij mee!


- Jacket - €34.95 
Mijn favoriete kledingstuk uit deze hele shoplog. Ik wilde nog een zomerjas hebben, het liefst een donker groen jacket (die jassen waar iedereen mee rondloopt). Maar toen ik deze tegenkwam was mijn mening veranderd, deze vind ik echt onwijs stoer en hij is zo gaaf! Even slikken toen ik hem afrekende, met stiekem de gedachte in mijn hoofd dat ik m'n moeder wel lief zou aankijken of ze de helft wilde betalen.

Zoals gewoonlijk ben ik echt super blij met m'n shopping items, voorlopig maar even geen geld uitgeven. Koninginnennacht, Koninginnedag en 5 mei zuigen je portemonnee wel leeg. Desondanks heb ik wel super feestjes gehad!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? En ben ik de enige die steeds meer zwart gaat dragen?

Yay, afgelopen donderdag was het weer eens tijd om te gaan shoppen. Nou eigenlijk was het daar geen tijd voor, want de laatste tijd geef ...