Herfstig

17:02 Nannick 0 Comments


Joepie, de eerste blaadjes zijn naar beneden gevallen en liggen nou ongeveer al een week te chillen op de grond. Ik vind het altijd zo'n leuk sfeertje geven. Zo vind ik het naar huis fietsen van school opeens een stuk minder erg. Behalve dan als het hondenweer is en als er windkracht aanwezig is. Waardoor ik eerder op de grond lig dan op mijn fiets blijf zitten. De herfst op dit moment is anders dan normale herfst. Het is een beetje na- zomer met een touch van de herfst. Bovenste twee foto's maakte ik op dezelfde dag en zetten allebei een heel ander beeld neer. Links lijkt op de echte echte herfst en de foto rechts doet me meer denken aan een zomeravond. Best cool toch? 

De herfst is oké, niet erg maar ook niet erg leuk. Ook al hebben mensen liever de zomer of de lente, geloof me de herfst heeft ook zo zijn voordelen. Zo hoef je geen excuus te zoeken om de hele dag in je bed films te kijken met ziek veel chocolademelk. Wanneer de sfeer niet optimaal is in huis kan je onmerkbaar kaarsjes aansteken, kom op, daardoor gaat iedereen zich toch gezellig gedragen? En buiten dat zal je vriendje het ook niet erg vinden als je lekker dicht tegen hem aan komt liggen, je moet toch iets doen tegen de kou?

Ik ben blij met de herfst, afgezien van de regen. Wat mij betreft mogen de sneeuwvlokjes ook wel de hemel uit komen dwarrelen. I love it!

Joepie, de eerste blaadjes zijn naar beneden gevallen en liggen nou ongeveer al een week te chillen op de grond. Ik vind het altijd zo&...