EXAMS ARE OVER

18:20 Nannick 0 Comments


Eindelijk, ik heb vakantie! 3 maanden lang vrije tijd to the max. Deze foto maakte ik vlak na de examens, we waren zo blij dat moest even vastgelegd worden. Inmiddels zijn we al 2 dagen verder, en kan ik alsjeblieft het hele jaar vakantie krijgen? Dit is echt relaxed. Ik kom een keertje uit bed en ik moet mezelf gewoon afvragen wat ik ga doen. Hoe heerlijk is dat. Ik hoef niets meer te doen, ja behalve werken maar dat is niet zo'n ramp.

Nu dan maar afwachten tot 12 juni want dan krijg ik de uitslag of ik geslaagd ben of niet. De examens zelf gingen beetje wisselend. De ene ging heel goed maar er waren er ook een paar die best slecht gingen. Laten we in ieder geval hopen op een goed resultaat. Achteraf gezien vallen examens best mee en is het best chill om maar voor 1 toets naar school te komen, alleen een beetje jammer dat je 3 uur lang op zo'n niet fijn stoeltje intensief moet nadenken. En dat ongeveer je hele schoolcarrière van dat moment afhangt.


En nu, heb ik elke dag tijd om te bloggen. YAY!

Eindelijk, ik heb vakantie! 3 maanden lang vrije tijd to the max. Deze foto maakte ik vlak na de examens, we waren zo blij dat moest even...