Catrice Check & Tweed Limited Edition

11:00 Nannick 0 Comments


Ons (of in ieder geval 'mijn') favoriete budget merk heeft weer een nieuwe limited edition in de planning, genaamd 'Check & Tweed'. De collectie is volledig gebaseerd op de Britse merken, denk aan Burberry vanwege al de lijnen op de producten. Ik kan alvast zeggen dat ik onwijs blij ben met deze collectie. Kijk mee naar de producten.

De Check & Tweed collectie zal vanaf half september t/m eind oktober in de winkels liggen. Ik zou zeggen: begin maar vast met sparen.


Quattro Baked Eyeshadow €4.59

Er worden 2 oogschaduwpaletten met elk 4 kleuren uitgebracht. De paletten bevatten 3 normale kleuren en 1 opvallende kleur.  In het bovenste palette is dat de groene kleur en bij het onderste palette de blauwe kleur. Ik ben heel erg benieuwd naar deze paletten, ik wil vooral de groene variant te pakken krijgen.

Verkrijgbaar in:
C01 London's Eye
C02 Town of Crown


Eye Brow Fixing Gel €3.99

Deze wenkbrauwgel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen gedurende dag perfect in model blijven zitten. De gel is bijna doorzichtig (bevat een beetje kleur).

Verkrijbaar in:
C01 Neutrally Brown


Highlighter Powder €4.49

Het design van deze highlighter vind ik erg mooi. Opvallend is dat Catrice vaak haar best doet voor highlighters bij een limited edition. Deze highlighting powder bevat matte maar ook glanzende poeder. 

Verkrijgbaar in:
C01 Flagg The Union Jack


Velvet Lip Colour €3.99

In deze collectie zitten ook 3 verschillende lipkleuren, helemaal in stijl voor de herfst. De Velvet Lip Colours hebben een semi-matte finish. 

Verkrijgbaar in:
C01 Queen's BEAUTea Time
C02 Mind The Red!
C03 Britt Chick Around


Ultimate Nail Lacquer €2.99

De nagellak kleuren van Catrice zijn over het algemeen super fijn, zo ook deze 5 nieuwe herfstkleuren. Alle kleuren hebben een shimmer effect. 

Verkrijgbaar in:
C01 London Calling
C02 England's Rose
C03 Mind The Red!
C04 Britt Chick
C05 Hyde In The Park

Ik ben enthousiast over deze collectie. Er zitten geen onnodige spullen bij waarvan je denkt ' Wat moet ik hier in godsnaam mee'. Dat koopt toch niemand. De oogschaduwpaletten wil ik zeker testen. Dat geldt ook voor de Velvet Lip Colours. Ik ben heel erg benieuwd.

Check & Tweed is van half september t/m eind oktober verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister. Ben jij enthousiast over deze collectie?

Ons (of in ieder geval 'mijn') favoriete budget merk heeft weer een nieuwe limited edition in de planning, genaamd 'Check &...