Essence: Hello Autumn

11:00 Nannick 0 CommentsHoewel we nog volop in de zomer zitten, zijn de beautymerken alweer met hun hoofd bij de herfst. Nieuwe collecties worden gelanceerd met veel bruintinten. Ik vind dat altijd wel leuk, want bruin tinten zijn echt mijn favoriete kleuren wat make- up betreft. De bruintinten zie je ook terug in de nieuwe collectie van Essence, genaamd 'Hello Autumn'. Deze collectie ligt vanaf september tot half oktober in de winkel.
Essence eyeshadow palette €3.89
De oogpaletten bevatten elk 6 mooie tinten. Er zit een dubbelzijdig kwastje in het palet, dit maakt het aanbrengen van de oogschaduw makkelijker. Al kan je beter met andere kwasten werken, maar het is maar net wat je fijn vindt. De paletten zijn verkrijgbaar in 2 tinten: 'Walk in the park' en 'Keep calm & go for a walk'.
Essence eyebrow set €2.59
Ook deze is verkrijgbaar in 2 varianten, een voor de blondines en de ander voor de brunettes. Bij het setje zit ook een borsteltje, onmisbaar voor het maken van mooie wenkbrauwen. Verkrijgbaar in de kleuren 'Leaves are the new beef' en 'Walk in the park'.


Essence colour adapting powder blush €2.59
Deze blush reageert op de pH- waarde van je huid en verandert van kleur wanneer je deze aanbrengt op de huid. Het krijgt een frisse roze tint met een subtiele glans. Deze is verkrijgbaar in een kleur genaamd 'Beauti-FALL'.Essence multi colour powder €3.39

Deze multi colour poeder combineert verschillende bruin- en goudtinten om je gezicht en hals een prachtige glans te geven. Ik vind het er super mooi uitzien, zeker een uniek product. Hij is verkrijgbaar in de kleur 'Autumn & the city'.Essence eye pencil €1.59

De zachte structuur van dit potlood garandeert een langhoudend resultaat. Met het sponsje kun je het lijntje makkelijk uitvagen en creëer je een zachter lijntje. Verkrijgbaar in de kleuren 'Leaves are the new beef' en 'Charlie seen in green'.
Essence lip cream €1.99

Deze lip creams doen me denken aan mijn favoriete lip creams van Essence, die ik hier in een artikel heb gereviewed. Hopelijk zijn ze net zo goed! Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren, 'Beauti-FALL' en 'Keep calm & go for a walk'. Essence nail polish €1.99
Deze nagellakjes zijn echt leuk. Net zoals de multi colour blush veranderen deze nagellakjes ook van kleur door verschillende temperaturen. Hoe vet is dat? Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren 'Beauti-FALL red', 'Meet my pumpkin', 'Charlie seen in green' en 'Keep calm & go for a walk'.


Essence hair ties €2.99
Elastiekjes in de kleuren van de herfst. De elastiekjes zijn naadloos en houden je haren bij elkaar, ze zijn ook nog eens super goed voor je haar want ze zijn gemaakt van zacht materiaal. Verkrijgbaar in '#Outdoor Yoga'. 

Ben ik de enige die deze collectie echt super leuk vind? Essence heeft een goeie stap gemaakt met deze collectie. De palletjes zou ik willen proberen en de nagellakjes die van kleur veranderen ook. Ik ben heel erg benieuwd.

Vanaf september is deze collectie te vinden bij het Kruidvat. 

Hoewel we nog volop in de zomer zitten, zijn de beautymerken alweer met hun hoofd bij de herfst. Nieuwe collecties worden gelanceerd met...