Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipgloss

11:00 Nannick 0 Comments


Op zoveel beautyblogs zijn ze al besproken, in zoveel filmpjes zijn ze laten zien en ik heb er zoveel mensen enthousiast over horen praten. Maar dat maakt niet uit, ik ga lekker nog een blogpost over deze lipglosses schrijven. De Lip Millionaire Liquid Lipgloss is het nieuwste product in het assortiment van Miss Sporty. Miss Sporty was voorheen nooit mijn favoriete merk, maar tegenwoordig komen ze met mooie producten op de markt. Ik was nu toch wel nieuwsgierig geworden. Ben je na al die reviews nog benieuwd wat ik ervan vind, lees dan verder.


De Lip Millionaire Liquid Lipstick is een mix van een lipstick en een lipgloss. Het heeft het effect van een lipstick maar de glans van een lipgloss. Ik vind het een geniaal idee. Het ziet er al leuk uit in de flesjes, laat staan op je lippen! Ik heb 2 van de 6 lipglosses, namelijk '400 Full Red' en '102 Full Peach'.

Er zijn in totaal 6 kleuren:
  • 001 Lucky Me
  • 102 Full Peach
  • 103 Fuchsia Ca$h
  • 201 Violet Ca$h 
  • 300 Coral Flush
  • 400 Full Red
Ze kosten €3.99 per stuk. Een koopje dus.


Deze lipgloss breng je aan met een sponsapllicator. Ze zijn compact zodat je makkelijk te werk kunt gaan. De applicators bevatten genoeg product en ze werken erg precies. Super fijn dus. 


Woaah kijk wat een pigment! Links zie je 'Full Peach' en rechts 'Full Red'. Ik vind de kleur 'Full Peach' geen perzik kleur, maar buiten dat is de kleur wel super mooi. De kleur is lekker fel, lekker zomers maar ik draag het ook gewoon in de winter. 'Full Red' vind ik ook een mooie kleur. De kleur is niet knallend rood, maar perfect voor overdag. Dus als je niet heel erg wilt opvallen (opvallen met lipstick doe je sowieso), maar wel rode lipstick wilt dragen: dan is deze kleur perfect voor jou. 


Ik ben super tevreden over deze lipglosses. Ik heb duidelijk de mooiste kleuren uitgekozen. Full Peach is zonder twijfel mijn favoriet. Wat een mooie felle kleur! De applicators werken echt fijn en de lipgloss blijft lang zitten. Het voelt ook niet plakkerig aan, groot pluspunt.

Over deze lipsticks kan ik alleen maar positief zijn. De Lip Millionaire Liquid Lipgloss zijn NU in de winkel te koop voor €3.99. Snel inslaan als je een favoriet hebt!

Op zoveel beautyblogs zijn ze al besproken, in zoveel filmpjes zijn ze laten zien en ik heb er zoveel mensen enthousiast over horen p...