Hoe ik mijn wenkbrauwen doe

09:00 Nannick 0 Comments


Wenkbrauwen vind ik een van de meest essentiële elementen van je gezicht. Zonder wenkbrauwen zien we er raar en incompleet uit. Hoe je je wenkbrauwen vormt is dan ook van belang voor de expressie van je gezicht. Door de vorm van je wenkbrauwen kan je gezicht er heel anders uit komen te zien. Fascinerend hè. Na het gebruik van een potlood om mijn wenkbrauwen bij te werken, ben ik overgestapt naar de poeder. En ik moet je zeggen, dat mij dat 10000 keer beter bevalt dan potlood. En nog steeds heb ik daarvoor 1 favoriet.

De HEMA Eyebrow Kit. Wat een fijn en schattig doosje met allerlei handige tools is dit. Het doosje bevat 3 soorten wenkbrauw stencils, kwasten en de poeder zelf natuurlijk. Ik gebruik dit product nu een tijdje en ik kan niet meer zonder.


Voor het invullen van mijn wenkbrauwen gebruik ik een dun kwastje. Om de hele boel wat te vervagen een borsteltje. Hierdoor heb ik geen harde strepen in mijn wenkbrauw.
Ik vind poeder vooral fijn omdat je de kleur zelf kan opbouwen en het maakt je wenkbrauwen wat minder scherp en hard. Wanneer je je wenkbrauwen invult met een potlood, krijg je al snel harde strepen die lastig te vervagen zijn. Met poeder heb je dit niet. 

Het uiteindelijke resultaat is te zien op de bovenste foto. Mooi gevormde wenkbrauwen zonder harde strepen. I like it.

HEMA Eyebrow Kit €6 in 4 verschillende kleuren.

Wenkbrauwen vind ik een van de meest essentiële elementen van je gezicht. Zonder wenkbrauwen zien we er raar en incompleet uit. Hoe j...