Nagellak en oogschaduw van P2

09:00 Nannick 0 Comments


P2 is een Duits merk, en wordt zover ik weet niet in Nederland verkocht. Wat best jammer is, want de make- up van P2 is mooi en ook best goed. Ik ga regelmatig naar Kleve, net over de grens, om haarverf te kopen. Aangezien de haarverf die ik gebruik daar veel goedkoper is. Dit keer nam ik ook wat make- up producten mee. Kijk mee naar mijn review van de oogschaduw en nagellak van dit merk.

Ik wilde eigenlijk nog veel meer producten meenemen, maar mijn lief vriendje hield mij tegen. Dat betekent niet dat ik binnenkort niet nog een keer ga en dit keer wel veel meeneem.


Deze eye shadow duo's spraken mij gelijk aan. Ik nam deze variant mee. Ik vind gebakken oogshaduws met een apart printje altijd mooi. Buiten dat zijn gebakken oogschaduws vaak net wat meer gepigmenteerd. Deze heeft een bruine, oranje en rode tint. Een beetje van alles door elkaar. Je kunt de kleuren als één kleur gebruiken, maar ook als 3 verschillende. Zo heb ik ze ook op mijn hand geswatchd. En wow, wat was ik verrast toen ik deze oogschaduw aanbracht. De oogschaduw is super goed gepigmenteerd en zijn niet kruimelig. Vooral de middelste kleur vind ik erg mooi.


De swatches zijn aangebracht met één veeg en dit is het resultaat. Geweldig toch? Hier kun je een mooie neutrale look mee maken. De verpakking van deze oogschaduw heeft een draaidop, dat is wat minder handig. Maar dat is dan ook het enige nadeel wat ik me kan bedenken. 

De eyeshadow duo's kosten €2.95 per stuk en zijn te koop in de Duitse drogisterijen.


En dit is de nagellak in de kleur 150 Cute Girl. Deze foto is trouwens gemaakt met mijn mobiel, omdat hiermee de kleur van de lak het beste naar voren kwam. En excuses voor de nagelriemen, ze zien er niet uit.

Deze kleur geeft een prachtige neutraal effect. Wanneer ik geen zin heb in een kleurtje wil ik het liefst zo'n kleur nagellak. Niet te opvallend, maar toch mooi en neutraal. Deze lak heeft een glanzen finish die dekt in 2 lagen. In mijn geval was 3 lagen beter geweest, aangezien je het witte gedeelte van mijn nagels er nog een beetje er doorheen ziet. Op zich vind ik dat geen ramp. De nagellak droogt niet zo heel erg snel, vooral niet met 2 laagjes. Tip: gebruik de express dry drops van Essence. Binnen een mum van tijd zijn je nagels droog en kan je weer alles doen.

De nagellakken zijn voor €1.95 te koop.

Ik ben nu nog nieuwsgieriger geworden naar de andere producten van P2. Vooral de oogschaduws vind ik erg fijn. Ben jij al bekent met het Duitse merk P2?

P2 is een Duits merk, en wordt zover ik weet niet in Nederland verkocht. Wat best jammer is, want de make- up van P2 is mooi en ook bes...