Ochtend make- up routine

11:18 Nannick 0 Comments


Al een tijdje heb ik 's ochtends een vaste routine en gebruik ik ongeveer dezelfde producten. Meestal sta ik vroeg op (om naar school te gaan), dus heb ik geen zin in een uitgebreide routine. Dus deze producten heb ik nodig voor een basic look. Kijk mee welke producten ik elke ochtend gebruik.

Over het algemeen gebruik ik geen dure make- up. Alle producten zijn dus lekker budget! Als het om make- up gaat heb ik liever kwantiteit dan kwaliteit. Behalve bij foundation, want goedkopere merken hebben bijna nooit lichte kleuren die passen bij mijn huid.

Here we go!


Voordat ik met mijn make- up begin reinig ik mijn gezicht. Daarna gebruik ik concealer van Catrice om de oneffenheden weg te werken. Dat doe ik met de stippling brush van Ebelin. Ik vind deze kwast fijn, omdat deze de concealer dik aanbrengt en goed vervaagd. 


Om de basis af te maken gebruik ik de foundation van Bourjois in nummer 51. De kleur past perfect bij mijn witte huid. In de zomer is de kleur net te licht, maar dan gebruik ik bijna nooit foundation. Om ervoor te zorgen dat mijn huid niet gaat glimmen, gebruik ik de matte poeder van Catrice. Qua poeders heb ik niet echt een favouriet. Ik koop gewoon wat ik tegenkom.


Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik deze twee producten, ik legde in deze blogpost uit hoe ik mijn wenkbrauwen doe. Dit Eyebrow Kit van de Hema is mijn favoriete wenkbrauwpoeder. Als laatste gebruik ik de lash & brow gel van Essence om mijn wenkbrauwen in de juiste vorm te houden.


Om een beetje kleur op mijn gezicht te krijgen gebruik ik mijn favoriete blush van Sleek. Helaas zijn 2 kleuren kapot gevallen waardoor ik alleen nog maar de roze kleur gebruik. Deze blush is goed gepigmenteerd en zorgt voor een mooi kleurtje op mijn wangen. De review hiervan kan je hier vinden.


Voor mijn ogen gebruik ik eyeliner en mascara. Deze eyeliner is mijn favoriet, want deze laat geen zwarte strepen achter gedurende de dag. Wanneer de mascara die ik nu gebruik op is, koop ik weer een nieuwe. Ik heb eigenlijk nooit dezelfde mascara. Er is maar een mascara die ik het fijnst vind, de L'oreal Telescopic mascara. Beetje jammer dat ik er telkens 17 euro voor moet betalen.


De laatste stap: mijn lippen. Dit doe ik niet altijd. Eigenlijk alleen wanneer ik er zin in heb. Maar als ik iets op wil doen dan gebruik ik deze twee het liefst. De Apocalips lipgloss van Rimmel London en de Soft Matt lipbalm van de HEMA.

Dit was mijn ochtend routine. Alles bij elkaar nog best veel, maar ik zou geen enkel product kunnen missen. Ik ben er in totaal zo'n 10 minuten mee bezig, dus dat valt mee. Maar wanneer ik een dagje thuis blijf, doe ik lekker geen make- up op! Buiten dat gebruik ik allemaal budget producten. Wil jij nou ook beauty producten shoppen met korting? Neem dan eens een kijkje op Kortingscodes.com. Zo bespaar je veel geld op beauty producten.

Wat is jouw ochtend routine?

Al een tijdje heb ik 's ochtends een vaste routine en gebruik ik ongeveer dezelfde producten. Meestal sta ik vroeg op (om naar scho...