Outfit 16/04/2014

15:40 Nannick 0 Comments


Gister had ik echt een heerlijke vrije dag. 's Ochtends liep ik een rondje hard en ging ik met mama wat spulletjes kopen voor m'n kamer en maakte ik 's middags in het zonnetje foto's. Omdat het zo lekker weer was had ik gelijk zin om outfit foto's te maken. Ik had sinds jaren weer mijn fel rode broek aan met mijn geliefde witte All Stars en streepjes t-shirt. Tijd voor een outfit of the day!


Wat ik droeg:

- T- shirt H&M
- Broek Vero Moda
- Witte All Stars

Ik vind een fel rode broek in de winter nooit zo'n geslaagde kleur. Wanneer je dan zo'n kleur broek aan hebt, kijkt iedereen je raar aan. Zo'n kleur broek vind ik meer iets voor de zomer. Het was gister 20 graden, dus ik vond het een geschikte dag voor deze broek. In combinatie met het witte shirt vond ik mijn outfit geslaagd. Op de een of andere manier vind ik wit in combinatie met rood mooi. 


Mijn gezicht was heel neutraal vandaag. Ik droeg mijn dagelijkse make- up, dus zonder lipstick of oogschaduw. Alleen foundation, eyeliner en mascara. Ik deed mijn haar in een half staartje, en klaar!

Het viel me later pas op dat ik een rood, wit, rood, wit effect had gecreëerd. Rood haar, wit t-shirt, rode broek en witte schoenen. Best grappig!

Wat deed jij op deze zonnige dag? 

Gister had ik echt een heerlijke vrije dag. 's Ochtends liep ik een rondje hard en ging ik met mama wat spulletjes kopen voor m&#...