Hoe veel is mijn gezicht waard?

16:00 Nannick 0 Comments


Als ik het heb over de waarde van mijn gezicht, praat ik over de hoeveelheid smeerseltjes en poedertjes ik op mijn gezicht gooi. Bijna elke ochtend sta ik voor de spiegel en gooi ik er binnen 10 minuten van alles op. Nooit heb ik er over nagedacht hoeveel ik elke dag op mijn gezicht smeer. De bedoeling van deze tag is dat je het bedrag van alle gebruikte make-up producten bij elkaar optelt en dan uiteindelijk uitkomt op een bedrag dat de waarde van je gezicht moet voorstellen.

Momenteel gebruik ik veel minder make- up dan eerst. Ik gebruik namelijk niet dagelijks oogschaduw en lippenstift. Maar als nog gebruik ik per dag best veel make- up. Hoewel deze berekening niet helemaal juist is, omdat je telkens maar een klein deel van het product gebruikt, vond ik het toch even leuk om het uit te rekenen. Here we go:

- Catrice Camouflage cream €2.99
- Bourjois healthy mix foundation €13.50
- Catrice All matt plus shine control powder €3.59
- Hema Eyebrow Kit €6
- Essence lash &brow gel €1.99
- Miss Sporty Pump Up Booster Curve it €4.49
- Essence Eyeliner €2.45
- Sleek Blush by 3 €12.95

Totaalbedrag: €47,96


Uiteindelijk kom ik volgens mij op een gemiddeld bedrag uit. Al met al vind ik het best meevallen. Mijn bedrag is wat aan de lage kant, maar dit komt omdat ik vooral budget producten gebruik. Het duurste product wat ik gebruik is de foundation van €13.50. Voor mij hoeft het allemaal niet zo duur, dit werkt ook prima.

En hoeveel is jouw gezicht waard?

Als ik het heb over de waarde van mijn gezicht, praat ik over de hoeveelheid smeerseltjes en poedertjes ik op mijn gezicht gooi. Bijna el...