New: agenda 2015/2016

12:00 Nannick 0 Comments


Hoewel ik veel mijn digitale agenda gebruik, koop ik nog steeds elk jaar een nieuwe agenda. Mijn agenda op mijn telefoon gebruik ik grotendeels voor werk en persoonlijke afspraken. De schriftelijke agenda gebruik ik vooral voor school. Zo weet ik wanneer ik toetsen heb en wanneer ik dingen moet inleveren, wat ik absoluut niet mag vergeten. Mijn schoolagenda van vorig jaar was nogal leeg, dit jaar geef ik het nog een kans.

Ik wilde sowieso een kleine agenda. Zo'n groot lomp ding is alleen maar onhandig. Buiten dat neemt het me hele tas in beslag, en ik neem meer mee dan alleen een agenda.
Bij de HEMA hebben ze al een tijdje nieuwe agenda's liggen, daaruit koos ik deze.


De agenda ziet er rustig en clean uit. Zo kan ik overal schrijven en lijkt het geen onoverzichtelijk zooitje met alles erop en eraan. De voorkant van de agenda is ook rustig en heeft een hout-kleurig kleurtje. I like! Ik heb nooit een agenda met 1 dag per bladzijde, want dat vind ik heel onoverzichtelijk. Nu kan ik lekker de hele week in één oogopslag bekijken.

Ik ben van plan om mijn agenda voor school wat vaker te gaan gebruiken dan vorig jaar, want het is toch wel handig. Ik onthield veel in mijn hoofd, maar dat ging een aantal keer fout. Laat ik het dit jaar goed doen.

Maak jij nog gebruik van een schriftelijke agenda?

Hoewel ik veel mijn digitale agenda gebruik, koop ik nog steeds elk jaar een nieuwe agenda. Mijn agenda op mijn telefoon gebruik ik grote...