Nieuwe maand Augustus

12:00 Nannick 0 Comments


Wat gaat de tijd toch snel, het is nu alweer augustus. Zou het nu echt zomer worden? Ik zeg altijd dat de maand augustus de maand van het mooie weer is. En de maand waarin ik jarig ben! Het is de maand waarin ik vakantie krijg van het werk en ook mijn laatste maand voordat ik weer naar school moet en met het tweede jaar begin.

Nu echt vakantie
Ik had al een tijdje vakantie van school, maar het werken ging gewoon door. Ik heb 2 maanden ook veel doordeweeks gewerkt en vandaag heb ik dan ook eindelijk van het werk vakantie. Samen met Davey (mijn vriend) hebben we 3 weken vakantie. Lekker leuke dingen doen en niets hoeven te doen. We hebben al een nachtje in een luxe welness hotel geboekt, en ik wil nog een dagje shoppen en naar safaripark Beekse Bergen. Verder zien we wel wat we gaan doen.

Verjaardag
Augustus is ook de maand dat ik 19 word. Ik ben namelijk op 17 augustus jarig. Zoals gewoonlijk weet ik niet echt wat ik moet vragen, dus ik vraag maar aan iedereen geld. Ik ben namelijk aan het sparen voor een nieuwe spiegelreflexcamera.

Bijna schooltijd
1 september begint het weer, dan begin ik aan het tweede jaar Bedrijfscommunicatie. Ik studeer in Utrecht en heb jaar 1 met veel plezier afgesloten. Hopelijk is jaar 2 net zo leuk en leerzaam. Het enige nadeel is dat ik elke dag heen en terug bij elkaar 3 uur moet reizen. Maar dat heb ik er voor over.

Hebben jullie nog plannen voor deze maand?

Wat gaat de tijd toch snel, het is nu alweer augustus. Zou het nu echt zomer worden? Ik zeg altijd dat de maand augustus de maand van...