November

17:23 Nannick 0 Comments

Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik begin langzamerhand in de november mood te komen. Het wordt steeds een beetje kouder, de laatste zonnestralen schijnen door de bomen heen en de oranje bladeren vallen op de grond. Het is alweer november jongens. Wanneer ik nadenk over hoe hard de tijd gaat, lijkt het alleen maar sneller te gaan. Ik kan me nog herinneren dat ik een paar maanden geleden zin had in de herfst en wintertijd. Nu is het al zover.

November is voor mij nog altijd de maand waarin het kouder wordt, maar ook dat het buiten een beetje mooier wordt. Wanneer de bladeren op de grond vallen vind ik de wereld toch een klein beetje mooier dan wanneer ze aan de bomen hangen. Het ziet er dan zo mooi herfstachtig uit. 


November is de maand waarin ik begin aan alweer de tweede periode van mijn tweede jaar Bedrijfscommunicatie. Het is ook de maand waarin mijn vriend jarig is, waar ik overigens nog steeds geen cadeautje voor heb. Waarom zijn jongens zo lastig!

Daarnaast is november ook de maand waarin ik langzamerhand in de kerstsfeer terechtkom. Ik vind kerst de gezelligste feestdagen van allemaal en wil zoveel mogelijk zijn bij de mensen die ik liefheb. Ook al is dat pas in december, in november bereid ik me daar toch op voor. Ik ben nou eenmaal een kerstmens.

Sommige mensen bedenken doelen die ze per maand willen bereiken. Ik ben eigenwijs en doe dat lekker niet. Als de maand voorbij is dan kijk ik wel naar wat ik heb bereikt en wat ik nou precies heb gedaan afgelopen maand. Wat naar mijn mening een stuk handiger is, aangezien je dan de dingen die je niet behaald/gedaan hebt gewoon kan vergeten. Volgende maand beter! Zo voorkom je dat je op de laatste dag van de maand erachter komt dat je een doel vergeten bent te voltooien. Zoiets zie ik mezelf nog wel doen.

Waar denk jij aan bij de maand november?

Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik begin langzamerhand in de november mood te komen. Het wordt steeds een beetje kouder, de laatste z...