Over mij

19:06 Nannick 0 Comments

Welkom op www.nannick.nl! Nannick.nl is eigenlijk mijn online kladblok. Ik schrijf over alles wat in mij opkomt en wat mij interesseert. Ik ben begonnen met het bijhouden vaan een blog via blogger, aangezien dit leuker en succesvoller werd dan gedacht, heb ik ook een eigen domein aangemaakt. Per dag komen er steeds meer mensen op mijn site kijken, daar ben ik trots op. De lay- out van de site, de artikelen die elke dag online komen en de foto's die in artikelen staan, zijn allemaal door mij gemaakt en ontworpen. Ik werk, nu bijna 3 jaar, nog steeds met plezier aan mijn blog.Achter www.nannick.nl


Achter de schermen zit ik: Nannick van Koningsbruggen (om gelijk van te voren even alle vragen te beantwoorden: nee, ik ben geen familie van Jeroen van Koningsbrugge). Om deze site draaiende te houden zit geen hele redactie, gewoon een simpel meisje dat verslaafd is aan beauty en fashion en thuis haar site bijhoudt. Een echte beauty en fashion addict. Ik ben geboren op 17 augustus 1996, dat maakt mij nu 19 jaar. Ik woon in Herveld, in de omgeving van de Overbetuwe (vlakbij Nijmegen), wat jullie waarschijnlijk vast niet allemaal kennen. Ik woon in een écht dorp, lekker rustig haha. Mijn HAVO- diploma heb ik in mijn zak en inmiddels ook mijn Propedeuse bedrijfscommunicatie. Ik studeer in de leukste en gezelligste stad van Nederland, yes! Tijdens deze studie hou ik me nog steeds bezig met schrijven en fotograferen, en dat vind ik juist leuk.

Naast mijn liefde voor make- up en kleding, liggen mijn interesses ook bij dansen en eten! Ik dans 24/7 per dag, overal waar ik ruimte heb doe ik het. Ik dans het liefst hiphop/streetdance. Zoals ik een zin hierboven al zei, ben ik ook gek op eten. Ik kan zo genieten van lekker eten, waarschijnlijk heel wat meer dan een 'normaal' mens. Ik hou van allerlei soorten eten, maar voor ananas, pizza, Ben & Jerry ijs en Italiaans eten mag je me best om 6 uur 's ochtends wakker maken. Verder ga ik ook graag shoppen, zoals ieder ander meisje. Ik koop dagelijks nieuwe spulletjes erbij. Wat overigens niet zo heel erg goed is voor mijn portemonnee. Maar onder het nom "voor de site", heb ik overal een excuus voor!

Een paar eigenschappen die mij goed weergeven zijn: perfectionistisch, positiviteit, enthousiast, vrolijkheid denker, schrijver, sociaal, vriendelijk en altijd blij. Ik ben een echte levensgenieter, ik geniet van elke seconde van de dag. Zo niet, dan probeer ik dat zo goed mogelijk in te halen. Zolang het nog kan, leef ik voor de volle 100%.

Welkom op www.nannick.nl! Nannick.nl is eigenlijk mijn online kladblok. Ik schrijf over alles wat in mij opkomt en wat mij interesseert. Ik ...